La globalització ens ha fet entrat en un procés de canvi imparable: canvien les persones, canvia el producte, i canvien els hàbits de compra.

Com a consumidors, molts de nosaltres anem a comprar per inèrcia a ciutat o a grans centres comercials, donat que pensem que allà trobarem de tot. Però la sobirania de la persona adquiridora és la llibertat que aquesta té de decidir què i a on compra: el poder és a les seves mans.

Els 8 municipis que conformen el Ter-Brugent engloben una població resident de 14.834 potencials consumidors. Buscar la manera de donar a conèixer l’oferta de productes i serveis de les empreses, persones emprenedores i comerços del Ter-Brugent és vital per a que hi hagi un coneixement del que produeix/ofereix cadascú i es pugui fomentar la cooperació entre empreses, el consum i la riquesa territorial.

És així que neix aquesta plataforma on-line o Aparador virtual d’empreses i comerços del Ter-Brugent. És una aposta innovadora per les eines tecnològiques i pel treball en xarxa (perquè innovar no és una opció: és una necessitat).

Ara bé, l’èxit que pugui tenir aquesta eina depèn de l’ús que en fem productors i consumidors, de la nostra sobirania a l’hora de decidir que lo rural val la pena: HO TENIM A LES MANS.